Dan Petrescu despre adversarul de mâine: „I-am urmărit, mi-a plăcut ce am văzut”

CFR Cluj va înfrunta în prima etapă a grupelor Conference League pe KF Ballkani, o debutantă în competițiile europene. Antrenorul campioanei crede că entuziasmul kosovarilor și aportul fanilor vor fi argumentele acestora în duelul din prima etapă.

„Orice echipă care intră pe teren vrea să câștige. Nu cred că există în grupele europene vreo echipă care să nu vrea să câștige. Nu poți să ajungi aici dacă nu ai valoare. În grupa noastră nu există echipe mici sau echipe mari, este o grupă echilibrată.

Fanii, entuziasmul, felul în care joacă Ballkani mă fac să cred că va fi un meci foarte greu. Am urmărit mai multe meciuri, mi-a plăcut ce am văzut. Adversarul va da tot ce are mai bun, șansele sunt 50-50”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă

„Ei joacă pentru prima oară în grupe, entuziasmul lor va fi mare. Aşa că îmi doresc ca noi să intrăm foarte motivaţi pe teren. Noi ca de obicei vrem să câştigăm. Niciodată nu am zis că intrăm pe teren şi hai să ne apărăm, aşa cum spun unii. Eu n-am zis niciodată echipei să se apere. Trebuie să fim echilibraţi”, a declarat mai Dan Petrescu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *