Petrescu a recunoscut că CFR Cluj nu a făcut un meci bun în Kosovo și s-a plâns din nou de programul infernal: „E un punct bun pentru moral”

Antrenorul Dan Petrescu a declarat la finalul remizei din Kosovo cu Ballkani, scor 1-1, că formația sa nu a făcut un meci bun în primul joc din grupele Conference League, dar e un punct bun pentru moral. Acesta s-a plâns de programul infernal pe care echipa îl are.

Ballkani a deschis scorul în minutul 65 prin Thaci, iar feroviarii au reușit să restabilească egalitatea în prelungirile partidei, prin Yuri Matias, în minutul 90+1.

Concluziile lui Petrescu

”Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa. 

E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam… Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi. 

La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm. 

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în forme. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei”a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Ballkani.

În urma rezultatului de joi seara din Kosovo, cu Ballkani, CFR Cluj se află pe locul secund în grupa de calificare, cu un punct dintr-un joc.

Următorul meci oficial pentru CFR va avea loc duminică, 11 septembrie, în Gruia, cu CSU Craiova, de la ora 21:30.

Written by 

One thought on “Petrescu a recunoscut că CFR Cluj nu a făcut un meci bun în Kosovo și s-a plâns din nou de programul infernal: „E un punct bun pentru moral”

  1. să-ți fie rușine dane !!ai avut timp să pregătești echipa !!ai cele mai bune condiții de pregătire ai cei mai bine plătiți jucători tu ai cel mai mare salariu nemeritat pt ce jucăm noi in Romania și cauți scuze ???Dică a pregătit mult mai bine echipa care ajucat 70 de minute frumos și eficient în Anglia !!!nu mai avem încredere în tine ca antrenor în tactica ta ,în puterea ta de a simți fotbalul modern în capacitatea ta de a mobiliza ,antrena și stimula jucătorii !!!!sfatul meu ???lasă-ne !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *