Incidente la meciul CFR Cluj – CSU Craiova. „Zmeii” din „Peluza vișinie” i-au provocat pe cei 30 de suporteri ai oltenilor. Jandarmii au intervenit si au calmat spiritele – VIDEO

Dacă pe teren CFR Cluj a „rezolvat” meciul cu CSU Craiova încă din prima repriză, scor 2-0, în tribune atmosfera s-a mai animat spre finalul partidei, când cele două peluze au început să se dueleze verbal de la distanță.

Jandarmii clujeni prezenți la meci au intervenit cu promptitudine înainte ca lucrurile să degenereze și i-am calmat pe suporterii rebeli care s-au crezut „zmei” din spatele gardului.

Micuța galerie reunită în Peluza Vișinie formată din circa 80 de fani a fost cea care i-a provocat pe cei 30 de fani olteni veniți la Cluj-Napoca.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.