Handbalistele lui „U” Cluj au câștigat primul meci din noul sezon al Diviziei A

Formația de handbal feminin a Universității Cluj a început cu dreptul noul sezon al Diviziei A, seria C, cu o victorie obținută în deplasare pe terenul formației Arena Târgu Mureș, scor 38-32.

Elevele pregătită de Ioan Ani Senocico au început în forță partida cu Târgu Mureș și au preluat rapid conducerea, intrând la pauză după 30 de minute cu un avantaj de două goluri: 17-15.

„Studentele” au fost la înălțime în repriza a doua, grație reușitelor Corinei Cordoș, fiind cea mai bună marcatoare din tabăra clujencelor.

Marcatoarele Universității Cluj au fost: Corina Cordoș (9 goluri), Gabriela Istratie, Cristina Crețu, Andreea Bărbos, Alexandra Ploscar și Larisa Șerban câte 5 goluri, Reka Tamas, 3 goluri și  Ștefania Pîrvulescu, 1 gol.

După această primă rundă, alb-negrele se află pe locul 2 în clasament, devansată, la golaveraj, de CSM Deva.

:A fost primul meci din noul sezon, unul care se arată destul de disputat în condițiile în care multe echipe s-au întărit în raport cu noi. Nu pot decât sa mă bucur pentru aceste 3 puncte, care arată că munca noastră dă roade. Mă bucur, de asemenea, că printre marcatoare sunt și fetele născute între 1999 și 2003.

Avem un grup unit, cu fete conștiincioase care își doresc să ajungă mai sus. Speram să o ținem tot așa și atunci rezultatele vor fi pe măsură”, a declarat antrenorul Ioan Ani Senocico.

În următoarea etapă, Universitatea va juca tot în deplasare, sâmbătă, 18 septembrie cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud Div A.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.