CFR ar putea juca pe Cluj Arena următoarele meciuri până la schimbarea gazonului din Gruia

Situația dezastruoasă a gazonului de pe „Dr. Constantin Rădulescu din Gruia ar putea aduce CFR Cluj pe Cluj Arena pentru următoarele meciuri, stadionul din centrul orașului fiind considerat a doua arenă în acte a campioanei României.

Președintele campioanei, Cristi Balaj, a declarat că după meciul cu Ballkani, din deplasare, scor 1-1, oficialii echipei din Gruia au revenit la Cluj-Napoca și au constatat o stare deplorabilă a gazonului de pe stadion din Gruia.

„Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în țară. În 5 zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialiști și au spus că e o boală și o combinație de factori climatici și astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafața.

S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialiști, am încercat să obținem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineața până seara, iar cei de la UEFA au fost informați. (…) Nu poți să te lupți cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo.

Mai avem și Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competițională e singura portiță să schimbăm gazonul. UEFA ne-a permis, sper sa avem și sprijinul FRF, atunci când vom găzdui Campionatul European. De luni vom face tot ce depinde de noi să înlocuim gazonul”, a declarat Balaj, citat de digisport.ro.

Una dintre variantele de avarie ale lui CFR Cluj pentru stadionul de acasă ar fi Cluj Arena, însă Balaj susține că dacă nu le vor permite să evolueze acolo vor găsi altă varianta, la Mediaș, Bistrița, Baia Mare sau Alba Iulia.

„În data de 1 octombrie vom juca acasă cu Petrolul, dar rămâne de văzut ce stadion vom alege. Avem Cluj Arena, dar în semn de respect, nu dorim să tensionăm situația mai mult decât este acum. Dacă ne vor permite, vom evolua acolo, dar dacă nu, vom găsi alt stadion. Mai există Mediaș, Bistrița, Baia Mare, Alba Iulia, rămâne de văzut”, a precizat Balaj.

Derby-ul local dintre Universitatea Cluj și CFR va avea loc la finalul lunii octombrie, pe Cluj Arena.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *