Neagoe, după a doua victorie consecutivă a lui „U” Cluj: „Trebuie să fim mai puternici. Îmi felicit jucătorii că nu au cedat niciun moment”

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 1-0, la Mediaș, împotriva Chindiei Târgoviște, în cadrul etapei a 11-a a Superligii.

Neagoe a analizat jocul cu Chindia și și-a felicitat elevii pentru dăruire.

Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului că nu m-am speriat deloc, că știam că jucătorii care intră o să facă un joc bun. Trebuie să-i felicit că nu au cedat niciun moment.

Am avut o discuție cu băieții în vestiar și le-am spus că trebuie să atacăm mai mult după ce am marcat. Asta a fost singurul reproș pe care l-am adus în această seară. Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău.

Din păcate, aici la Mediaș era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm. O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiți pe suporteri în această seară. Mi-aș dori să câștigăm mai lejer, să stăm mai liniștiți pe final.

Era stabilit înainte jocului ca Fulop și Vlădoiu să intre la pauză. Indifrent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, așa cum le-am promis ănainte de joc, așa a fost strategia„, a spus Eugen Neagoe la DigiSport.

Pentru „U” Cluj urmează o perioadă de două săptămâni de pauză, prilejuită de întreruperea campionatului din cauza meciurilor echipei naționale, iar următorul joc în Superliga va avea loc pe 1 octombrie la Botoșani, de la ora 18.00, iar pe 28 septembrie, de la ora 16:30, va întâlni Concordia Chiajna.

Written by 

One thought on “Neagoe, după a doua victorie consecutivă a lui „U” Cluj: „Trebuie să fim mai puternici. Îmi felicit jucătorii că nu au cedat niciun moment”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.