„U” Cluj – Chindia Târgoviște, duminică, 18:30! „E o echipă periculoasă, dar mi-aș dori să rămână fără victorie și după partida cu noi”

Universitatea Cluj va evolua în această după-amiază, la Mediaș, împotriva lanternei roșii Chindia Târgoviște, de la ora 18:30, iar antrenorul Eugen Neagoe a prefațat confruntarea în cadrul unei conferințe de presă.

„Să spunem că frunțile băieților s-au descrețit puțin după victoria asta, încă o dată spun că nu am făcut cel mai bun joc al nostru, mi-aș dori și putem face lucrul ăsta să jucăm mai bine ca la Mioveni, dar foarte important au fost cele trei puncte pentru noi și așteptarea asta de zece jocuri pentru prima victorie.

Am discutat cu băieții și le-am spus că îi dăm o importanță și mai mare acelei victorii de la Mioveni dacă vom reuși să câștigăm contra Chindiei, o echipă care este pe ultimul loc, nu are nicio victorie și mi-aș dori să rămânâ în continuare la fel și după partida cu noi.

Chindia este o echipă periculoasă, au reușit să marcheze două goluri pe Arena Națională FCSB-ului, o echipă care are în componență jucători foarte valoroși, jucători experimentați și unii dintre ei cu foarte bună valoare. Meritam să câștigăm la Voluntari și cu Craiova, dar acele jocuri sunt istorie și trebuie să ne gândim ce avem de făcut în continuare următoarele jocuri pentru că sunt meciuri pe care le putem tranșa în favoarea noastră, dar cu foarte multă muncă, seriozitate, cu atitudine foarte bună, ceea ce s-a întâmplat și la antrenament”, a declarat Eugen Neagoe în cadrul unei conferințe de presă.

„Mi-aș fi dorit foarte mult să jucăm acasă, și jucătorii și-au dorit, își doreau foarte tare să joace în fața propriilor suporteri, fanilor noștri, dar din păcate am fost taxați foarte aspru, cu toate că nu a fost așa o mare nenorocire ce s-a întâmplat la acel joc. Cred că au fost jocuri de Superligă în care au fost probleme mai mari după acele jocuri și nu s-au luat măsuri radicale, dar împotriva lui U Cluj s-au luat. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut cu Chindia și vom face tot ce depinde de noi să câștigăm jocul, nu va fi ușor, dar sper că cu ajutorul suporterilor, cred că vor fi în număr mare la Mediaș să ne susțină”, a mai susținut Neagoe.

Încă doi jucători străini vor ajunge săptămâna viitoare la Cluj

„Sper să câștigăm acest joc cu Chindia și să fim mai liniștiți, iar de săptămâna viitoare să mai avem doi jucători noi la echipă, jucători valoroși, o să fiți puțin surprinși, dar mi-aș dori să fiți surprinși și suporterii să fie de jucătorii care vor ajunge la noi. Nu sunt din România, sunt din străinătate, care au evoluat la un nivel foarte înalt. Nu au mai jucat în România, dar au mai venit aici prin cupele europene”, a declarat Neagoe.

U Cluj vine după prima victorie din Superligă, 1-0 la Mioveni, în timp ce Chindia a pierdut în ultima etapă cu Sepsi OSK, scor 1-2.

Meciul va fi transmis de Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *