Potaissa Turda, învinsă categoric de către Steaua. Elevii lui Horațiu Gal, la a doua înfrângere consecutivă!

Potaissa Turda s-a văzut învinsă de Steaua în etapa a 4-a a Ligii Zimbrilor cu scorul de 29-24 într-o partidă care a fost influențată decisiv de accidentarea lui Gabriel Dumitriu. „Magnificii” au avut un final de primă repriză de coșmar care a făcut diferența la finalul partidei.

„Militarii” au intrat la vestiare cu un avantaj neverosimil de 6 goluri în urma unui final de repriză perfect cu 6 goluri marcate consecutiv. Partida a început sub semnul echilibrului și a continuat până la accidentarea lui Gabriel Dumitriu, care a dezechilibrat total partida. Ultimele 8 minute ale primei reprize au fost de coșmar pentru elevii lui Horațiu Gal, care nu au avut luciditate în atac, iar greșelile comise la linia de 9 metri adversă au dus la goluri simple marcate pe contraatac de către steliști.

Turdenii au intrat mult mai bine în partea secundă reușind să revină la 4 goluri chiar și în inferioritate numerică. Momentul bun al elevilor lui Horațiu Gal a fost oprit de câteva intervenții nemaipomenite ale portarului advers, Ionuț Iancu. Acesta, parând două goluri ca și făcute ale lui Roland Thalmaier, a croit calea echipei sale s-re o victorie confortabilă și un final de meci liniștit.

Astfel Potaissa rămâne cu 6 puncte și coboară pe poziția a 8-a în Liga Zimbrilor. Vineri, însă turdenii au ocazia să își revină înfruntând nou-promovata CSM Oradea pe teren propriu, echipă fără punct acumulat în 5 meciuri.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *