Petrescu nu renunță la clauza de reziliere pentru a pleca de la CFR Cluj: ”Am un contract, trebuie respectat”! Astăzi are loc ședința decisivă cu patronul Varga

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Argeș din Trivale, într-o partidă care ar putea fi ultima pentru tehnicianul Dan Petrescu (54 de ani) pe banca campioanei României.

Antrenorul s-a enervat la conferința de presă de după meci și a declarat că nu e dispus să renunțe la clauza de reziliere de 400.000 euro pentru a rezilia contractul.

”Nu răspund nimic, nu mă interesează. E părerea lui. Eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu Argeș. Posibil să am o discuție, mâine sau poimâine, să vedem programul. Nu vorbesc despre acest subiect.

Dacă-s antrenorul lui CFR și mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunț la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că eu dacă-s antrenor, sunt antrenor.

În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat. Eu nu vreau să comentez ce spune dânsul. Eu vorbesc despre mine și despre echipă”, a spus Dan Petrescu.

Laude pentru jucători

Dan Petrescu a transmis că nu a avut un dialog special cu jucătorii, ci doar i-a felicitat pe jucători.

I-am felicitat, au două zile libere acum, ce să le zic?”, a transmis Dan Petrescu.

Astăzi ar urma să aibă loc întâlnirea decisivă între patronul Neluțu Varga și Dan Petrescu pentru a stabili dacă vor mai continua sau nu colaborarea.

Atac în rafală a lui Nelu Varga la Petrescu

Patronul CFR-ului este de părere că Dan Petrescu a cerut mai mulți jucători care nu au reușit să confirme ulterior în Gruia. Acesta i-a dat exemplu pe Alexandru Chipciu și Denis Alibec, doi dintre fotbaliștii care s-au aflat „la cuțite” cu antrenorul campioanei României, înainte de a părăsi clubul.

„Eu nu i-am redus bugetul, eu am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de talie, de proastă calitate pe care-i plăteam cu 40-50 de mii pe lună. Despre asta vorbim: despre Chipciu, despre Alibec, despre mulți alții. Cheltuiam sute de mii de euro pe lună, respectiv milioane pe an degeaba.

El a ales jucătorii pe care i-a dorit și i-am plătit. Să nu vorbească că nu am plătit, pentru că am plătit în jur de 3 milioane numai în vara asta. Tot ce mi-a cerut, i-am dat. Deci nu are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele”, a declarat Ioan Varga la Pro TV.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *