CFR a făcut cerere oficială de a juca pe Cluj Arena următoarele meciuri! Fanii lui „U” Cluj au luat foc și se opun cu vehemență

Având în vedere schimbarea gazonului de pe arena Dr. Constantin Rădulescu din Gruia, campioana CFR Cluj va fi nevoită să își caută un alt stadion unde să evolueze pe teren propriu, iar varianta ferovarilor rămâne Cluj Arena, stadion considerat casa Universității Cluj.

Oficialii lui CFR Cluj au transmis Consiliului Județean Cluj o cerere oficială de a închiria Cluj Arena pentru partida cu Petrolul Ploiești.

Forul județean a întârziat să ofere un răspuns cererii feroviarilor.

În caz de refuz, CFR mai are variantele arenelor din Sfântu Gheorghe sau de la Mediaș.

Fanii lui „U” Cluj au luat foc

Peluza Șepcile Roșii a transmis un avertisment că nu va accepta niciodată ca CFR să evolueze pe stadionul din Parcul Central.

„Un meci, pe stadionul Dr. Mircea Luca, în care CFR ar avea statut de gazdă, nu va fi acceptat de Peluza Șepcile RoșiI! U-iștii au umplut străzile Clujului și le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru, pentru ca acest stadion să existe, casa noastră.

Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că NU ACCEPTĂM și ne asumăm orice repercusiune!”, au anunțat fanii.

„Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor: meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon”, declara Cristi Balaj, președinte CFR Cluj, pe 14 septembrie.

Schimbarea gazonului de pe arena din Gruia va costa 300.000 euro.

Echipa națională de tineret U21 a României va fi nevoită să dispute ambele partide amicale din această lună pe Cluj Arena, cu Spania pe 23 septembrie, respectiv cu Țările de Jos, pe 27 septembrie, ambele meciuri de la ora 18:00.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *