Replica acidă a fanilor lui CFR Cluj pentru „șepcile roșii”: „Chiriași cu pretenții de proprietari”

Asociația Independentă a Suporterilor CFR-iști de pretutindeni” a reacționat tot printr-un comunicat la apelul fanilor Universității Cluj reuniți sub egida Peluzei Șepcile Roșii.

Fanii feroviari ii numesc pe cei de la „U” Cluj „chiriași cu pretenții de proprietari”, aluzie la faptul că alb-negrii plătesc chiria pentru a evolua pe Cluj Arena.

Chiriași cu pretenții de proprietari…

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Au reușit să ducă o dată în faliment societatea care administrează Cluj Arena, se pregătesc pentru a doua oară. Sunt curios care este opinia Consiliul Judetean Cluj și a domnului Tișe în această situație, dar și a clujenilor de rând care suportă din propriul buzunar mofturile de latifundiari ale acestor băiețași.

Din păcate pentru ei, acela va fi pentru totdeauna stadionul clujenilor, iar ei vor fi pe vecie chiriași.

Cât despre noi, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, v-ați întrebat măcar dacă noi ne dorim să jucăm acolo? Cu siguranță nu și ați ales comoditatea, în loc să fiți inteligenți în această alegere”, se arată în comunicatul emis de singura asociației a fsnilor lui CFR recunoscută de club.

CFR Cluj a transmis o cerere oficială Consiliului Județean Cluj pentru a evolua în meciul cu Petrolul pe Cluj Arena deoarece gazonul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va fi schimbat. Această mișcare a trupei din dealul Gruia a agitat spiritele în rândul fanilor „șepcilor roșii”, care nu acceptă ca marea rivală să evolueze pe stadionul considerat „casa” Universității Cluj.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

One thought on “Replica acidă a fanilor lui CFR Cluj pentru „șepcile roșii”: „Chiriași cu pretenții de proprietari”

  1. Ca va place ca nu, ”Municipalul” a fost si va ramane casa ”U”-istilor… Cred ca nu are rost sa punem in balanta numarul suporterile, fiindca ar trebui sa va ascundeti…:). Respectati istoria, respectati ”Universitatea” pentru ceea ce este si pentru ce a fost. Vreti respect? Invatati sa respectati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *