După ce a primit „interzis” pe Cluj Arena, CFR a ales Mediașul pentru următoarele meciuri de pe teren propriu. A început schimbarea gazonului din Gruia

Conducerea clubului CFR Cluj s-a repliat rapid după ce a căzut varianta Cluj Arena și a ales arena din Mediaș pentru a disputa următoarele meciuri de pe teren propriu.

Astfel, următorul joc oficial din campionat, cu Petrolul, pe 1 octombrie, de la ora 21:30, se va disputa pe stadionul din Mediaș, ca urmare a schimbării gazonului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a explicat că oficialii campioanei României au avut tot dreptul să ceară să joace pe Cluj Arena, dar a precizat că au renunțat la idee pentru a nu agita apele și a nu crea tensiune cu Universitatea.

De asemenea, miercuri a început procesul de schimbare al gazonului, iar investiția se ridică la circa 300.000 euro.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.