Săptămână de foc în Cluj-Napoca! „U” și CFR se vor întâlni de două ori într-un interval foarte scurt la final de octombrie!

În urma tragerii la sorți pentru grupele Cupei României, campioana CFR Cluj și nou-promovata Universitatea Cluj au fost alocate în aceeași grupă alături de alte forțe ale fotbalului românesc precum Farul Constanța și Rapid București, dar și alături de două echipe din eșaloanele inferioare: CSC Dumbrăvița, respectiv CSM Alexandria.

Federația Română de Fotbal a decis și în privința duelurilor care se vor disputa în cadrul acestei grupe, echipele având de jucat împotriva a unei echipe din fiecare urnă valorică. Astfel, „U” Cluj și CFR se vor înfrunta în chiar prima etapă a grupelor, într-un meci care va reprezenta un prolog pentru duelul din campionat, care va avea loc la sfârșitul aceleiași săptămâni.

Dacă meciul de cupă se va disputa pe 19 sau 20 octombrie, duelul din etapa 15 a Superligii va avea loc cel mai probabil pe 23 sau 24 octombrie. Ambele partide se vor disputa pe Cluj Arena, trupa lui Eugen Neagoe fiind echipa mai slab cotată din grupa C.

Celelalte meciuri ale echipelor clujene din Cupa României:

Etapa a 2-a

CSC Dumbrăvița – CFR Cluj
CSM Alexandria – U Cluj

Etapa a 3-a

  • Farul Constanța – CFR Cluj
  • U Cluj – Rapid

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *