CFR Cluj primește vizita Slaviei Praga pentru returul „dublei” care ar putea decide câștigătoarea grupei G!

CFR Cluj se află în fața celui mai important meci al sezonului de pe teren propriu. Feroviarii o vor înfrunta joi seara, 13 octombrie, de la ora 19:45, pe Slavia Praga, în etapa a 4-a a grupelor UEFA Europa Conference League. Victoria de săptămâna trecută dă un plus de încredere echipei lui Dan Petrescu, iar un nou succes putând să însemne asigurarea calificării în primăvara europeană.

Fără prea multe soluții din cauza accidentărilor, Petrescu nu a reușit să rotească prea mult lotul între cele două dueluri cu Slavia. La deplasarea de la Arad au fost pe teren 7 titulari care au evoluat și joia trecută. Astfel, oboseala continuă să fie un factor important al acestui meci. CFR a pierdut două puncte în weekend, fiind egala celor de la UTA după ce Denis Kolinger a dat un autogol și a anulat reușita lui Nana Boateng. Dintre accidentații mai vechi, Bordeianu și Burcă au șanse mari să fie în lotul de mâine, alături de Ciprian Deac, care insistă să se antreneze.

Nici oaspeții nu stau mai bine din punct de vedere al lotului, mai mulți jucători fiind accidentați dar și răciți. Slavia a resimțit mai tare aceste probleme de lot în campionat, acolo unde echipa lui Trpishovski a pierdut cu 2-0 în deplasarea contra celor de la Sigma Olomouc.

„Important este ca, indiferent dacă vom lua gol, să câștigăm. Pentru mine contează să câștig, nu să nu iau gol, așa cum se vorbește. Probleme de lot la Slavia? Cehii au un lot atât de bun încât cred că vor ajunge foarte departe în această competiție.

Anul trecut, au ajuns până în sferturi, eu îi văd acum în finală! Iar antrenorul lor a adunat cinci ani la echipa, asta înseamnă unitate și-i cunoaște foarte bine. Ar fi ceva fantastic să mai bifăm încă o victorie!”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *