CFR Cluj își inaugurează noul gazon din Gruia în duelul de foc cu Slavia Praga! 300 de suporteri cehi sunt așteptați la meci

CFR Cluj va înfrunta în această seară, de la ora 19:45, pe formația cehă Slavia Praga, în cadrul etapei a patra a grupelor Conference League.

Potrivit surselor Sportul Clujean, la meci sunt așteptați și circa 300 de fani cehi veniți de la Praga pentru a-și încuraja favoriții, astfel că atmosfera din Gruia se anunță una demnă de un meci european.

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” are și un nou gazon, care va fi inaugurat la duelul din această seară cu Slavia. Costurile de schimbare a gazonului s-au ridicat la circa 250.000 de euro.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

One thought on “CFR Cluj își inaugurează noul gazon din Gruia în duelul de foc cu Slavia Praga! 300 de suporteri cehi sunt așteptați la meci

  1. un stadion mic și cochet a cărui culoare principală este vișiniul !!!o culoare plăcută odihnitoare și plină de speranță !!!sper că ,gazonul este bun ,de bună calitate,rezistent și mai ales cu noroc pentru băieții noștri !!!trebuie hotărâre,concentrare,atenție sporită și un ,,gram,,de noroc !!!!hai CFR !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *