Meciul CFR Cluj – Slavia Praga, întrerupt în minutul 28. Ambulanța a intrat pe teren. Un suporter a avut nevoie de îngrijiri medicale – FOTO

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga din grupele Conference League a fost întreruptă în minutul 28, iar ambulanța a intrat pe teren după ce unei suporter de la tribuna a doua i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Meciul s-a întrerupt la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj.

Medicii au folosit un defibrilator pentru a-i acorda îngrijiri medicale și l-au scos pe targă din tribună pentru a-l duce la ambulanță.

Bărbatul a fost dus la spital conștient.

Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD.

Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă.

Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării”, a anunțat ISU Cluj.

VIDEO

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *