Cum au comentat jucătorii Chipciu și Filip înfrângerea lui „U” Cluj cu Farul

Universitatea Cluj a pierdut sâmbătă, 15 octombrie, cu Farul, la Constanța, scor 2-0, iar jucătorii Alex Chipciu și Ioan Filip au analizat jocul alb-negrilor și au tras concluziile.

Chipciu a fost extrem de dezamăgit de modul cum s-au prezentat la Constanța.

„Când nu ai agresivitate, nu te bați pentru fiecare minge și nu alergi, se întâmplă să fii dominat la toate capitolele. Ne doream să câștigăm. Nu ne gândim niciodată să ne apărăm.

Am luat gol, apoi a început puțin depandada. În repriza a doua cred că am început să jucăm și noi puțin, dar la 0-2 e mai ușor să joci, când nu mai e presiune și nu ai ce pierde, iar ei au redus turația. E o înfrângere care mă pune pe gânduri pe mine personal.

Nu știu care e tactica perfectă, nu există, asta e clar. Dacă ar fi, noi am alege-o. Am marcat puțin, dar am câștigat când trebuia cu goluri puține. Ne-am dori să marcăm puțin, dar să câștigăm în continuare.

Eu personal cred că trebuie să jucăm mult mai bine, pentru că așa simțind din teren nu am fost foarte bucuros nici după meciul în care am bătut pe Hermannstadt, pentru că a fost o victorie obținută în ultimele minute cu puțină șansăde declarat Alex Chipciu după meciul de la Constanța.

Mijlocașul Ioan Filip a răspuns întrebărilor jurnaliștilor după meci: Au fost momente chiar la început în care nu am reușit să marcăm. E mai important să nu luăm gol. Dacă reușim să dăm un gol și să se termine 1-0 e foarte bine pentru noi. Cam asta s-a întâmplat în meciurile în care am făcut puncte. Nu am luat gol și atunci imediat e altceva.

Am venit la Constanța cu gândul că nu avem nimic de pierdut. Ne băteam cu echipa de pe primul loc, până la urmă nu ne-a bătut o echipă din coada clasamentului. Știam că Farul e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Sunt neînvinși acasă de vreo șapte partide. Știam că ne așteaptă un meci greu. Am fost organizați bine, dar acolo la primul gol pe deviere ne-au destabilizat și așa s-a scris istoria partidei.

Sperăm să ne schimbăm puțin atitudinea, să fim mai concentrați, pentru că astăzi mai ales în prima repriză am greșit multe pase. Întâlnim o echipă pragmatică, a susținut Filip.

Pentru Universitatea Cluj urmează două meciuri de foc împotriva rivalei CFR Cluj, primul în Cupa României, joi, 20 octombrie, de la ora 21:00, iar următorul duminică, 23 octombrie, de la aceeași oră, ambele pe Cluj Arena.

sportulclujean

Toate articolele →

One thought on “Cum au comentat jucătorii Chipciu și Filip înfrângerea lui „U” Cluj cu Farul

  1. Liviu octombrie 17, 2022 at 5:53 pm

    Să dea Domnu tot din astea, până ajungeti la judeţ!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *