Joacă, acumulează puncte şi intră în posesia celor mai tari premii alături de Baumbet

Cu o experienţă inegalabilă în industria pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc în general, Baumbet este una dintre companiile care a reuşit de-a lungul timpului să strângă în propriul portofoliu un număr mare de clienţi, extrem de mulţumiţi de serviciile de calitate oferite, atât offline, cât şi online.

Iubeşti sportul şi eşti fan al pariurilor sportive sau eşti adeptul senzaţiilor tari şi tânjeşti după jocurile de noroc sau după cele virtuale? Indiferent de scenariu, avem o veste bună pentru tine: acum poţi avea acces rapid la toate aceste surse de divertisment şi câştig, într-un singur loc, oricând şi de oriunde te-ai afla, direct pe platforma baumbet.ro. Nu este nevoie decât de câteva click-uri şi eşti mai aproape de pasiunea ta!

Baumbet.ro este platforma online unde găseşti de toate pentru toţi

Cu o experienţă inegalabilă în industria pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc în general, Baumbet este una dintre companiile care a reuşit de-a lungul timpului să strângă în propriul portofoliu un număr mare de clienţi, extrem de mulţumiţi de serviciile de calitate oferite, atât offline, cât şi online. În lumea digitală, Baumbet a păşit în anul 2017, prin intermediul platformei licenţiate baumbet.ro, care găzduieşte în prezent diverse secţiuni, gata să satisfacă cerinţele şi gusturile tuturor utilizatorilor, după cum urmează:

Secţiunea Sport. Aici, cei pasionaţi de pariuri sportive au acces la o varietate uimitoare de sporturi pe care pot plasa bilete, opţiuni de pariere variate, super cote pe meciurile zilei, statistici şi rezultate ale evenimentelor sportive în plină desfăşurare, posibilitatea de a paria live şi multe altele pe care trebuie să le descoperi chiar tu.

Secţiunea Cazino. Nici această secţiune nu este mai prejos atunci când vine vorba de diversitate, iubitorii jocurilor de noroc găsind aici peste 700 de sloturi celebre şi zeci de creaţii originale marca Baum, care pot fi jucate atât pe bani reali, cât şi cu tokens doar în scop de amuzament sau de familiarizare cu un joc anume, fără nicio miză.

Secţiunea BetBalls. Cei care vor să se lase pe mâna numerelor lor norocoase şi se bucure de un joc de tip RNG (generator cu număr aleatoriu) sunt de asemenea privilegiaţi, având la dispoziţie BetBalls, una dintre cele mai populare surse de distracţie şi câştig de la Baumbet.

Să devii membru Baum este mai uşor decât îţi imaginezi

Să-ţi deschizi cont la Baumbet este mai simplu ca niciodată. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma baumbet.ro, etapă care durează doar două minute, să revendici creditul de bun venit, apăsând butonul Vreau recompensa, să efectuezi prima ta depunere şi să dai startul celor mai mari câştiguri, alături de sursele de divertisment care te interesează.

Alături de Baumbet fiecare pariu sau rotire contează

Pe baumbet.ro găseşti tot ceea ce cauţi şi mereu ceva în plus. Şi asta deoarece aici, dincolo de gama impresionantă de evenimente sportive pe care poţi paria oricând şi selecţia generoasă de jocuri de noroc pentru toate gusturile sau jocuri virtuale la care ai acces cu doar câteva click-uri, te aşteaptă şi magazinul Baumbet, care găzduieşte numeroase produse şi premii, care mai de care mai atractive, în posesia cărora poţi intra şi tu chiar acum pe bază de puncte. Cum este posibil? Ei bine, totul este mai simplu decât îţi imaginezi, întreg procesul derulându-se astfel: pentru fiecare pariu/rotire pe care le efectuezi cu bani reali în secţiunea Sport, respectiv Cazino de pe baumbet.ro, eşti răsplătit automat cu 1 punct. Spre exemplu, un bilet plasat la pariuri sportive cu o miză de 10 RON îţi va aduce în cont 10 puncte, în timp ce o rotire la jocurile de noroc pe o miză de 5 RON, îţi va aduce 5 puncte. Aşadar, efectuând cât mai multe pariuri sau rotiri pe parcursul unei luni de zile, vei reuşi să acumulezi un anumit număr de puncte, puncte pe care le vei putea transforma ulterior în oricare dintre produsele disponibile în Baum Store. Singura condiţie este ca numărul acestora să fie suficient achiziţionării produsului care te interesează.

Şi pentru că ne dorim să te facem şi mai curios decât eşti deja cu siguranţă, îţi spunem doar atât: tricoul superstarului portughez Ronaldo sau cel al megastarului argentinian Messi, scaunul de gaming Dowinx Type 89, boxa super-inteligentă JBL Flip Essential Bluetooth Box, playstation-ul 4 sau căştile Apple AirPods sunt doar câteva dintre premiile uimitoare pe care le poţi cumpăra oricând din magazinul Baumbet cu punctele acumulate din pasiunea ta. Acum fiecare pariu şi rotire chiar contează, aşa că de ce să nu profiţi de această oportunitate şi să întorci totul în favoarea ta?

Hai şi tu pe baumbet.ro, dă startul distracţiei şi câştigurilor şi profită de cele mai tari oferte şi promoţii!

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *