Calificarea în primăvara europeană le aduce o primă specială jucătorilor lui CFR Cluj

Cele două victorii cu Slavia Praga au propulsat-o pe CFR Cluj pe locul 2 în Grupa G a Conference League, cu 7 puncte, la fel ca și liderul Sivasspor, iar șansele de calificare în primăvara europeană și depășirea fazei grupelor au crescut foarte mult.

După victoriile cu Slavia Praga, conducerea campioanei Româneii a schimbat strategia și a anunțat prime speciale de calificare în primăvara europeană.

Astfel, elevii pregătiți de Dan Petrescu vor avea o primă de calificare în valoare de 200.000 de euro, potrivit ProSport, iar patronul Neluțu Varga și-a dat acordul.

Suma reprezintă aproximativ 30% din bonusul primit de la UEFA pentru depășirea fazei grupelor Conference League.

Cei 200.000 de euro vor fi împărțiți de jucători în funcție de minutele jucate de fiecare în această competiție.

Patronul Varga i-a felicitat pe jucători

Sunt foarte, foarte bucuros! Cum a fost pe stadion? Nu m-am manifestat, pentru că trebuie să îmi controlez emoțiile în această perioadă.

Țin să felicit absolut toată echipa pentru succesul cu Slavia, nu vreau să laud unul sau mai mulți jucători. Cu siguranță, pentru CFR Cluj a fost cea mai mare victorie din ultima perioadă și sunt foarte fericit.

Secretul revenirii noastre? Cu siguranță, unitatea de care am dat dovadă!

Le transmit jucătorilor să meargă mai departe cu aceeași atitudine, să avem aceeași unitate, iar rezultatele vor veni în continuare, pentru că semnele sunt foarte bune. Jucătorii au prins tot mai multă încredere”, a spus Neluțu Varga, pentru ProSport.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *