Dan Petrescu, la primul „Derby de Cluj” pe banca lui CFR. Antrenorul va trimite „rezervele” joi seara cu Universitatea Cluj

CFR Cluj a câștigat duelul de luni seara, 17 octombrie, pe teren propriu, la limită, cu Sepsi OSK, scor 2-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 14-a a Superligii, iar Karlo Muhar a fost eroul victoriei din Gruia.

În urma acestui succes, feroviarii țin aproape de liderul Farul Constanța, care deocamdată are 8 puncte avans, însă CFR are două meciuri restante. 

Tehnicianul Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de ultimele două victorii și deja se gândește la derby-ul Clujului de joi, 20 octombrie, cu Universitatea, ora 21:00, de pe Cluj Arena.

”Normal, dacă e derby, cum să nu fie grele. Și ceea ce e clar, vor fi  două echipe diferite ale noastre, total diferite, ale lor nu știu. O echipă în Cupă și alta în Campionat.

Dar repet, nu fac echipa ca, Doamne ferește să pierdem. Nu îmi place să stau pe bancă și să pierd un meci, mai ales un derby. Voi face o echipă, care cred în ea că trebuie să câștige acest meci”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă după victoria cu Sepsi. 

Petrescu a mai precizat că pentru mulți dintre jucătorii săi va fi primul derby local, majoritatea fiind jucători noi, însă chiar și pentru el va fi primul derby cu ”U” Cluj de când a venit la CFR Cluj.

”Indiferent cine va intra pe teren, îmi voi dori să câștig , chiar dacă Cupa României pentru noi este pe locul trei, după Campionat și Cupele Europene”, a mai declarat antrenorul campioanei. 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *