Handbalistele lui „U” Cluj, victorie fără drept de apel cu CSM Reșița!

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj nu a avut milă de formația CSM Reșița, căruia i-a administrat o înfrângere categorică cu scorul de 42-24 (24-12), în cadrul etapei a 5-a din Divizia A, Seria C, într-o partidă disputată la sfârșitul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujencele au evoluat foarte bine și au controalt autoritar jocul, surclasându-le pe oaspete cu atacuri și contraatacuri tăioase încă din startul partidei, continuând în același ritm până la final.

Studentele au avut un început furtunos de partidă și s-au distanțat pe tabelă încă din debutul ei, cu Andreea Bărbos și Larisa Șerban în formă de zile mari, acestea reușind să înscrie împreună peste 20 de goluri.

Marcatoarele lui U Cluj din jocul cu Reșița au fost: Andreea Bărbos (11 goluri), Larisa Șerban (10), Sofia Mureșan (4), Gabriela Istratie, Cristina Crețu, Maria Câmpean și Corina Cordoș câte 3, Reka Tamas și Alexia Gherghe câte 2 și Ana-Maria Stana 1 gol.

Au mai jucat Valeria Popovici și Alexandra Ploscar iar poarta a fost apărată pe rând de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Andrada Ștefănescu.

„Am obținut o victorie mai ușoară decât ne așteptăm. Suntem bucuroși că am putut rula întreg lotul, bucuroși că parteneriatul cu Clubul Sportiv Școlar începe să dea roade, dovadă că astăzi le-am putut vedea la joc pe junioarele Maria Câmpean , Sofia Mureșan, Valeria Popovici și Andrada Ștefănescu.

Ne bucură și rezultatul în condițiile în care echipa avea un moral scăzut după eșecul de la Oradea unde am pierdut-o și pe Ștefania Pârvulescu. Urmează pauza competițională în care vom încerca să ne punem cât mai bine la punct pentru finalul de tur„, a declarat antrenorul Ioan Ani Senocico, la finalul meciului.

În urma acestui succes, „U” Cluj a urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei C, Divizia A, cu 10 puncte, la fel ca și ocupanta locului 3, CNOPJ Baia Mare, dar cu un golaveraj superior, cele două fiind devansate de liderul CSM Deva care a acumulat maximum de puncte, 15.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *