U-BT Cluj-Napoca așteaptă sala plină miercuri la primul meci „acasă” din EuroCup!

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania primesc miercuri, 19 octombrie, vizita puternicei formații Cedevita Olimpija Ljubljana, în etapa a doua a grupelor din EuroCup și speră la un meci bun și chiar la o victorie, în fața unei săli pline în BT Arena.

Partida va începe la ora 19:30, iar fanii clujeni care nu și-au achiziționat încă un bilet o pot face online, AICI.

Elevii pregătiți de Mihai Silvășan revine acasă pentru prima dată în acest sezon, după o serie de deplasari, prima în Supercupa României, partidele din Cupa României, un meci în EuroCup și trei etape disputate în Liga Națională.

Richard et Co. au cedat în meciul din Cupa României cu Dinamo, dar și eșecul cu francezii de la JL Bourg, în prima etapă din EuroCup, scor 88-85.

Reveniți în țară, alb-negrii au câștigat fără drept de apel la Craiova, iar acum se pregătesc de meciul cu cea mai importantă formație din Slovenia, Cedevita Olimpija Ljubljana.

Nici slovenii de la Ljubljana nu au început cu dreptul noul sezon din EuroCup, săptămâna trecută fiind învinși de Frutti Extra Bursaspor cu scorul de 81-73.

Cum a comentat Mihai Silvășan meciul cu formația slovană

„Așteptăm demult acest moment, să jucăm primul meci acasă în fața propriilor suporteri. Ne bucurăm că e un meci din EuroCup și așteptăm publicul în număr cât mai mare pentru a ne ajuta să obținem prima victorie din această competiție puternică din Europa. Ne dorim să facem un meci foarte bun, să câștigăm, deși jucăm cu o echipă extrem de puternică.

Ei ajung anual în Play-Off-ul EuroCup, precum și în Liga Adriatică. Suntem pregătiți, venim după un meci bun făcut la Craiova și sper să nu apară niciun fel de probleme în ceea ce privește accidentările.

Mai avem două antrenamente, după care urmează meciul pe care toată lumea îl așteaptă”, a declarat Silvășan.

„Toată lumea este entuziasmată de meci, deoarece vom juca pentru prima oară acasă. Vom avea fanii alături și sperăm să le oferim un joc bun. Ne-am antrenat din greu și cu siguranță vom încerca să ne respectăm planul. Vrem prima victorie acasă în EuroCup!”, a declarat brazilianul Léo Meindl.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *