DERBY DE CLUJ. 10 coregrafii superbe din istoria meciului ”U”-CFR

Universitatea Cluj-CFR Cluj este un derby, adică un meci între două echipe din aceiași localitate, care se dispută din 1920, când a avut loc prima partidă dintre cele două formații. Atunci era un fotbal romantic, acum s-a ajuns, demult deja, la un fotbal profesionist.

Siteul Sportul Clujean prefațează un nou derby, de această din Cupa României, din această seară, dintre ”U” și CFR, ora 21.00, pe Cluj Arena, în Cupa României, cu 10 fotografii care ilustrează 10 coregrafii ale celor două galerii rivale, printre cele mai frumoase coregrafii din istoria din ultimii ani al acestui derby.

În acest moment, ”U”-CFR este cel mai vechi derby local din România care se dispută.

Fotografiile aparțin unor fotografi clujeni care au participat la aceste derbyuri, foto colectate în arhivă de reporterii siteului.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *