Boc a transmis felicitărilor ambelor galerii după derby-ul dintre U Cluj și CFR, încheiat la egalitate: „Au trecut testul de maturitate”

Primarul Emil Boc nu a fost prezent la meciul de joi seara, de pe Cluj Arena, dintre Universitatea Cluj și CFR, încheiat la egalitate, scor 1-1, dar a transmis felicitări ambelor galerii în această dimineață.

Edilul Clujului a precizat că cele două galerii au trecut testul de maturitate pentru modul cum s-au comportat.

„Am urmărit cât am putut când am ajuns. Sunt bucuros de ceea ce am auzit și am văzut. Felicit ambele cluburi, galerii pentru spectacol și maturitatea de care au dat dovadă.

A fost o sărbătoare a Clujului. Sper că și duminică, la meciul 2, care are o miză și mai mare, să regăsim aceeași atmosferă. Am trecut testul de maturitate a ceea ce înseamnă să conviețuire fotbalistică la Cluj.

Am arătat că se poate și la noi ca în alte orașe europene”, a declarat Boc, la ZIUA Live.

Duminică, 23 octombrie, „U” și CFR Cluj se vor întâlni, din nou, pe Cluj Arena, în Liga 1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *