Petrescu, categoric după remiza cu „U” Cluj: „Nu meritam victoria, egalul e rezultatul corect”

CFR Cluj a obținut o remiză joi seara, 20 octombrie, pe terenul Universității Cluj, scor 1-1, în prima etapă a Cupei României, iar antrenorul Dan Petrescu a analizat soarta jocului și a recunoscut că echipa sa nu merita victoria, iar rezultatul de egalitate e cel mai potrivit. De altfel, tehnicianul a recunoscut superioritatea alb-negrilor, dar speră ca la meciul de duminică echipa sa să arate altfel.

„S-a văzut la noi că au intrat jucătorii care au jucat mai puțin, când pui 10 jucători care au meciuri puține împreună, rezultatul se vede. Un meci care nu mi-a plăcut deloc. Dacă pui 2-3 jucători lângă alți 8 care joacă e cu atât mai bine, s-a văzut că nu au meciuri în picioare. În afară de primele zece minute restul nu m-a mulțumit cu nimic.

Adversarii au avut multe ocazii, noi puteam să facem 2-0 sau 2-1, dar nu meritam sincer, până la urmă un egal e rezultatul cel mai corect.

Știu că cei de la U Cluj în toate meciurile de acasă au făcut 0-0, 1-0 sau 1-1, sunt o echipă bine așezată pe teren și foarte agresivă, cu fanii care sunt în spatele lor pot să joace cu oricine de la egal la egal și așa va fi în continuare și cu noi, dar și cu ceilalți.

Noi trebuie să jucăm mult mai bine, atitudine eu zic că au avut toți în acest meci.

Atmosfera a fost una foarte frumoasă, fanii CFR-ului au fost foarte muți, excelenți, cei de la U Cluj la fel și a ieșit o atmosferă frumoasă. Sper să nu fie incidente și să fie totul bine duminică și să fie un meci mai frumos, cu mai multe goluri pentru fani și pentru toată lumea, dar sper ca noi să câștigăm”, a declarat antrenorul Dan Petrescu la finalul jocului cu Universitatea.

„Astea sunt meciuri pe care vrei să le joci ca fotbalist, orice jucător din lume își dorește să joace cu o asemenea atmosferă. Nu ar fi trebuit să aibă presiune, cred că și ei și-au dorit să joace cu o așa atmosferă. Eu zic că ei au vrut să joace, dar nu au putut astăzi, iar motivul principal e că atunci când nu joci mult timp sau vii după accidentări și intri într-un meci cu alți jucători care nu au prea multe meciuri în picioare”, a mai susținut Petrescu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *