Dan Petrescu vrea o schimbare în jocul echipei sale pentru doua întâlnire cu „U” Cluj: „Trebuie să jucăm mai bine decât în Cupă”

Universitatea Cluj și CFR Cluj se vor duela din nou duminică, de această dată în Superligă. Meciul care va conta pentru etapa a 15-a a campionatului intern va fi cu totul diferit față de cel disputat joi, în Cupă. Dan Petrescu va schimba echipa în totalitate, dar va trebui să se gândească la meciul imediat următor, cel puțin la fel de important, deplasarea de la Sivasspor.

„Urmează o perioadă foarte grea pentru noi, va fi o perioadă incredibilă, și în Europa, și în campionat, vom avea deplasări foarte grele și partide tari.

Acum urmează meciul cu U, un adversar foarte agresiv, bine organizat, echipa n-a pierdut decât două meciuri cu Neagoe, cu Farul și cu Rapid. Ne așteaptă un meci foarte greu. Sper ca noi să fim mai buni, mai agresivi și să avem mai multe ocazii de gol în comparație cu ce s-a întâmplat în Cupă. Evident, cel mai mult m-ar bucura o victorie, dar trebuie să jucăm mai bine decât în Cupă. Voi face și schimbări în echipă, nu am fost mulțumit cu ce s-a întâmplat joi.

Sunt foarte multe meciuri. Nu mă plâng, dar cred că avem cele mai multe meciuri din Europa. N-ai cum să joci cu aceeași echipă, sper să fiu inspirat în alegerea primului 11. Eu mă gândesc doar la următorul meci. E important însă cum pregătim și programul. Trebuie să aducem băieții în formă maximă la momentul potrivit, se antrenează separat jucătorii, e complicat. De exemplu, cei care au jucat în Cupă cu U se antrenează acum separat.” a declarat Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului de mâine

Episodul 2 al derby-ului clujean se dispută mâine seară la ora 21:00.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *