Fanii lui „U” Cluj au făcut SHOW în Piața Unirii înaintea de derby-ul cu CFR – VIDEO

Suporterii Universității Cluj și-au dat întâlnire, din nou, în Piața Unirii în număr foarte mare pentru derby-ul cu numărul al doilea din această săptămână împotriva marii rivale, CFR Cluj.

Cu mic cu mare, înarmați cu fularele și steagurile alb-negre și steagurile, fanii „șepcilor roșii” au început să ajungă în zona centrală a orașului și au aprins torțe și au scandat împotriva rivalei din Gruia.

VIDEO

Partida dintre Universitatea Cluj și CFR va începe la ora 21:00, pe Cluj Arena, în cadrul etapei a 15-a a Superligii, ultima a turului sezonului regular.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Fanii lui „U” Cluj au făcut SHOW în Piața Unirii înaintea de derby-ul cu CFR – VIDEO

  1. ȘERBAN SILVIU SABIN octombrie 24, 2022 at 5:01 pm

    In cele doua meciuri împotriva șobolanilor din deal galeria Universității Cluj au fost mult mai mulți decât ei pentru că cei din deal imprimeul rand nici nu au suporteri în Cluj Napoca U Cluj contează și acest oraș este doar in alb și negru FORTZA U CLUJ

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *