Patrick Richard după înfrângerea în fața lui Reyer: „Nu am jucat nici pe departe cel mai bun baschet al nostru!”

U-BT Cluj a fost învinsă marți seara pe teren propriu de către italienii de la Reyer Veneția cu scorul de 80-85 în etapa a treia din Eurocup. „Studenții” lui Mihai Silvășan nu au prestat cel mai bun joc al lor ratând multe aruncări simple. Adversarii au avut o eficacitate de 44% la loviturile de trei puncte, coșuri care au tăiat elanul clujenilor în mai multe rânduri.

Patrick Richard, cu 12 puncte și 8 assisturi în cont a recunoscut că nu aceasta este adevărata față a echipei și că trebuiau să fie mai concentrați atât în atac cât și în defensivă:

„Este cu adevărat frustrant, nu am jucat nici pe departe cel mai bun baschet al nostru. Și ei au avut nevoie disperată de victorie venind după două înfrângeri. Noi nu ne-am găsit ritmul pe întreg parcursul meciului. Am arătat fanilor că am luptat până la final, dar trebuia să jucăm mult mai bine. Am ratat prea multe ocazii clare, asemenea lucruri e mai întâmplă. Trebuia să fim mai buni în defensivă. Nu putem vorbi despre finalul meciului ca fiind motivul înfrângerii. Nu am impus tonul de la început, intensitatea a lipsit. Ne-am apropiat de câteva ori dar nu am fost consistenți.

Suntem mereu încrezători pentru că știm cât muncim. Detaliile mici fac diferența la acest nivel. Noi trebuie să ne întoarcem la treabă, avem o săptămână să pregătim meciul din Lituania.” a declarat Richard după meci.

U-BT continuă aventura europeană miercurea viitoare, pe 2 noiembrie, în deplasare la Panevezio Lietkabelis.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *