Dan Petrescu vede meciul cu Sivasspor ca pe o finală pentru primul loc: „Cine va câștiga mâine va câștiga grupa!”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a fost foarte succint în declarații înaintea meciului din etapa cu numărul 5 a grupelor UEFA Europa Conference League. Cu toate acestea, tehnicianul feroviarilor a declarat că învingătoarea din acest meci va câștiga grupa.

„După meciul cu Sivasspor toate rezultatele au fost bune, nu a mai pierdut. Am câștigat aproape toate meciurile și normal că moralul este foarte bun. Meciul de mâine va trebui abordat la victorie, să încercăm să câștigăm dar să avem și noroc. În meciul din tur am avut trei penalty-uri și gol valabil dar nu a fost să fie fiindcă nu a văzut arbitrul. Cine va câștiga mâine, va câștiga grupa.” a spus antrenorul CFR-ului la conferința de presă

Petrescu are dreptate. Dacă va exista o învingătoare mâine, aceea va fi mai mult ca sigur și câștigătoarea grupei. Cu o victorie la cel puțin două goluri diferență, CFR Cluj va termina cel puțin pe locul doi. Dacă meciul dintre Ballkani și Slavia se va termina la egalitate, atunci clujenii vor câștiga grupa după meciul de mâine. La fel se aplică și în cazul unei victorii a lui Sivassspor.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *