Veste bună pentru fanii CFR-ului! Meciul din Cupă împotriva Dumbrăviței se joacă în Gruia!

CFR Cluj va disputa meciul din etapa a doua a grupelor Cupei României împotriva divizionare secunde, CSC Dumbrăvița pe teren propriu. Fără un stadion care să dispună de o instalație de nocturnă, echipa de la marginea Timișoarei este nevoită să joace și al doilea meci în calitate de gazdă pe terenul adversarei.

„Cu mare părere de rău pentru suporterii noștri, meciul din etapa a 2-a a Grupei C din Cupa României Betano, cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, fiind programat în nocturnă.

Suntem nevoiți să fim din nou gazde pe stadionul propriu al adversarilor noștri, din cauza situației cunoscute a infrastructurii sportive din zona noastră. Am ajuns la această variantă, care s-a dovedit a fi cea mai convenabilă pentru clubul nostru, în special ținând cont de capacitatea noastră de a organiza în acest moment un joc în altă localitate cu o echipă de top din Superliga. Ca și în cazul meciului cu FC Rapid 1923, am găsit deschidere totală la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ în a ne sprijini privind organizarea meciului.” a fost mesajul echipei gazdă postat pe pagina oficială de Facebook.

Astfel CFR Cluj va juca primul meci pe teren propriu în Cupa României din 2019 încoace, atunci când elevii lui Dan Petrescu au pierdut în fața Astrei cu scorul de 1-3.

Daniel Kerekes

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *