VIDEO – Cum a ratat veteranul Ciprian Deac de două ori același penalty în meciul decisiv cu Ballkani din Conference League

Decarul” formației CFR Cluj, Ciprian Deac, a oferit faza primei reprize a meciului decisiv din ultima etapă a Grupei G a UEFA Conference League împotriva formației din Kosovo, FC Ballkani.

La scorul de 1-0 pentru campioana României din minutul 17, după ce Nana Boateng a deschis scorul, Malele a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 34 al partidei, iar decarul Ciprian Deac și-a asumat responsabilitatea executării de la punctul cu var, dar portarul Stivi Frasheri a ghicit colțul și a respins.

Arbitrul german Daniel Schlager a indicat repetarea penalty-ului după ce portarul kosovarilor nu a stat pe linia porții, dar același Deac a trimis lamentabil de la punctul cu var și portarul a respins din nou, iar rezultatul a rămas 1-0 pentru feroviari.

La pauză, tot stadionul l-a aplaudat la scenă deschisă pe Deac în momentul când s-a îndreptate spre vestiare.

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *