Neagoe, dezamăgit după înfrângerea lui U Cluj cu CSU Craiova: „Nu am reușit ce ne-am propus”

Universitatea Cluj a fost învinsă sâmbătă seara, în deplasare, de CSU Craiova, scor 1-0, în cadrul etapei a 17-a din Superliga.

Unicul gol al partidei a venit după lovitura de cap a lui Alexandru Crețu, venită după exact o oră de joc.

Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, a explicat că elevii săi au fost informați despre modul în care Crețu se demarcă în careul advers, însă aceștia tot nu au reușit să îl oprească. 

„Concluziile la final sunt că nu am făcut un joc foarte bun și am pierdut.

Am făcut o greșeală în minutul 60, sunt puțin dezamăgit că am luat gol atunci, era o fază simplă, știam unde apare Crețu în momentul când ei ajung în zonele laterale și centrează.

Nu a fost ce ne-am dorit în prima repriză, chiar dacă am avut o ocazie mare, dar puțin, față de ce puteam și la ce mă așteptam.

Repriza a doua, culmea, am început mai bine, am pasat mai mult, dar am primit acel gol. După, am făcut niște schimbări, pentru a echilibra jocul, dar n-am reușit în această seară.

Le-am cerut să jucăm foarte avansat, să facem pressing, dar nu am reușit ce ne-am propus. Nu le-am cerut să se retragă, am fost forțați de adversari să facem lucrul acesta”, a declarat Neagoe, la Digisport.

Următorul joc oficial pentru „U” Cluj va avea loc joi, 10 noiembrie, de la ora 14:00, cu CSM Alexandria, în Cupa României.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *