Dan Petrescu, la meciul cu numărul 300 în prima ligă a României! „Băieții mi-au făcut un cadou frumos”

CFR Cluj s-a impus fără probleme în fața lui FCU Craiova cu scorul de 3-1 în urma unui joc aproape perfect realizat de clujeni. La meciul cu numărul 300 în Liga 1, elevii lui Dan Petrescu au arătat o poftă de fotbal rar văzută în jocul CFR-ului în ultimii ani, dovadă fiind golurile dar și marile ratări care puteau să ducă scorul la proporții mult mai mari.

”Cred că în decembrie voi face 700 de meciuri, în total. Dacă mai punem și amicale, peste 1.000 meciuri. Nu e ușor, dar mă bucur că am avut rezultate. Băieții mi-au făcut un cadou frumos. Era un meci foarte important după calificare, mă bucur că au găsit energia necesară. Nu știu dacă Yeboah a făcut cel mai bun meci, dar are meci intensitate, poate că în alte meciuri n-a avut atâtea realizări. Mă bucur că ambii atacanți, Yeboah și Janga, au marcat. Avem un meci de Cupă acum, vor juca cei care nu au jucat, iar apoi meciul de la Mioveni, ultimul dinainte de pauză”, a spus Dan Petrescu.

„Bursucul”, ghinionist la tragerea la sorți pentru play-off-ul Conference League. Lazio, cea mai grea adversară dintre cele posibile:

„Toți am spus că nu voiam Lazio. Noi doream Trabzonspor sau Qarabag. Sincer, opțiunea mea numărul 1 era Sheriff Tiraspol. Dar a venit cea mai bună! Eu cu penalty-urile sau cu tragerea ala sorți nu am nicio treabă, sunt paralel. Ei vor fi favoriți, dar asta nu înseamnă că sunt și calificați. Nimeni nu se califică ușor cu CFR! Mai sunt 3 luni, se mai pot schimba lucruri până atunci. Important e să obținem un adversar care ne dă speranțe în turul de la Roma”, a comentat Petrescu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *