Victorie fără emoții pentru „U” Cluj în Cupa României. Alb-negrii nu au avut milă de CSM Alexandria și au devenit liderii Grupei C

Universitatea Cluj a obținut o victorie categorică și fără emoții cu scorul de 4-0 împotriva formației CSM Alexandria, cea care a smuls un punct din confruntarea cu liderul din Superliga, Farul Constanța (2-2), în cadrul celei de a doua etape a grupelor Cupei României.

Alb-negrii au dominat fără mari emoții jocul de la Alexandria și au deschis scorul în minutul 30 prin Florian Haită (0-1), care a șutat la vinclu, rezultat cu care cele două formații au intrat la vestiare.

În partea a doua, trupa pregătită de Eugen Neagoe a continuat să se afle la cârma partidei și să controleze meciul, reușind să înscrie de încă trei ori în poarta teleormănenilor.

Atacantul Adrian Bălan a majorat diferența la 2-0 în minutul 71, iar cinci minute mai târziu, Andrei Pițian a făcut 3-0 (76).

Tot Bălan a fost cel care a stabilit scorul final al meciului cu o reușită în minutul 84, iar în urma acestui succes, Universitatea Cluj a urcat pe locul I din Grupa C a Cupei României.

Putea fi 5-0 până la ultimul fluier, dar golul cu numărul cinci al Universității a fost anulat de arbitru pe motiv de offside.

Echipele de start:

CSM Alexandria: Dohotariu – Sîrbu (Jedea, min 46), Georgescu, Ciocoteală, Nicola – Vlad, Stancu – Iakabfi, Dobrică (Voicu, min 46), Neagu (Ana, min 67) – Cioablă (Lupoaica, min 46)
Antrenor: Sorin Albean

U” Cluj: Gorcea – Briceag (Faragau, min 78), Nowak, Ilie, Mitrea – Haită (Horsia, min 67), Simion (Bic, min 46), Purece, Hofman (Fulop, min 46) – Remacle – Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitru: Ovidiu Robu // Asistenți: Florian Vișan, Erchian Ionus

Următorul joc în Cupa României va avea loc pe 7 decembrie, pe Cluj Arena, cu Rapid București, dar până atunci va primi vizita formației FC Argeș, luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *