Neagoe, după remiza cu FC Argeș: A fost un joc pe care meritam să îl câștigăm, am controlat acest joc. Am pierdut două puncte

Antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, și-a felicitat elevii pentru atitudinea pe care au avut-o în meciul cu FC Argeș, încheiat la egalitate, 1-1, și a susținut că echipa sa merita victoria deoarece a dominat aproape în totalitate meciul, iar în această seară au pierdut două puncte.

„A fost un joc pe care meritam să îl câștigăm, după tot ce s-a întâmplat. Cred că am controlat aproape în totalitate acest joc, dacă nu greșesc am avut 19 șuturi spre poartă. Cei de la Argeș au încercat să dea două șuturi, au marcat și un gol la singurul șut pe spațiul porții. Și acolo a fost o mare greșeală a noastră. Am încercat să ne pregătim pentru acele momente, dar din păcate nu am reușit să evităm acea eroare pe care am făcut-o la golul marcat de ei. Și era să mai primim un gol în repriza a doua, tot pe o greșeală a noastră, în rest Argeșenul nu ne-a pus probleme deloc. Am ratat din toate pozițiile în această seară, dar ăsta este fotbalul, eu sunt mulțumit de jocul pe care l-am arătat în această seară.

I-am felicitat pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o, pentru efortul pe care l-au făcut, pe un teren destul de greu, dar am pierdut două puncte în această seară și nu sunt în totalitate mulțumit. Nu sunt mulțumit de pierderea celor două puncte pe care le meritam”, a declarat antrenorul Eugen Neagoe, la finalul jocului cu FC Argeș.

Neagoe, mulțumit de arbitraj la meciul cu argeșenii

„Mi-aș dori să avem arbitrajul acesta la fiecare joc, nu așa cum am avut în alte jocuri în care efectiv am fost călcați în picioare. Mi-aș dori să fie arbitrajul la toate jocurile pe care le avem, atât în deplasare cât și acasă. Nu vreau să fim avantajați, dar nici dezavantajați așa cum am fost, știți foarte bine. Au fost meciuri în care clar am fost dezavantajați, efectiv călcați în picioare, dar în această seară nu am ce să comentez și mi-aș dori să avem și în următorul joc la Ploiești arbitraj ca și în această seară”, a mai susținut Neagoe.

În momentul când vor fi toți jucătorii sănătoși vom fi mai puternici

Cred că am avut 5-6 ocazii mari de a marca, Thiam trebuia să marcheze, Filip la fel, Fulop putea să marcheze„, a mai completat tehnicianul alb-negrilor.

Noi trebuie să muncim mai mult decât adversarii noștri, să încercăm să marcăm mai multe goluri din ocaziile pe care ni le creem, pentru că ne creăm ocazii clare. În acest joc și în cel cu FCSB ne-am crezut cred 10 ocazii, fără să exagerez.

Obiectivul principal în această pauză competițională este, în primul rând, ca băieții să se refacă, probabil îl vom avea apți și pe Ely Fernandes, pe Romeo, iar atunci putem spune că vom fi mai puternici, inclusiv Haită care a avut o problemă în această seară, s-a accidentat la acel joc cu Alexandria. Momentul când vom fi cu toții sănătoși va fi mai bine”, a mai precizat Neagoe.

Meritam mai multe puncte

„Cred că meritam mai multe puncte după cum am arătat în jocurile pe care le-am disputat de când sunt eu antrenor. Fără falsă modestie, cred că trebuia să avem 5-6 puncte în plus, în opinia mea. Nu știu dacă sunteți de acord cu mine, dar eu așa văd lucrurile după jocurile pe care le-am disputat, a declarat antrenorul.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *