Vine Nicolae Stanciu la CFR Cluj? Clubul s-ar fi înțeles cu internaționalul român: „Nu o să fie vreo problemă”

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, a anunțat că s-ar fi înțeles cu internaționalul Nicolae Stanciu pentru transferul în Gruia. Acesta susține că trebuie să se ajungă la un acord cu chinezii de la Wuhan Three Towns.

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan.

Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a spus Varga pentru ProSport.

Stanciu este legitimat în China, la Wuhan Three Towns, și mai are contract până în 2024.

El are 8 goluri și 8 pase decisive în acest sezon, fiind cel mai bun jucător al echipei.

Stanciu a plecat de la FCSB pentru 9.5 milioane de euro la Anderlecht Bruxelles, dar vrea să revină în Europa.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *