U-BT Cluj vs Germani Brescia. Clujenii caută o nouă victorie în EuroCup! Silvășan: „Ne așteaptă un meci dificil. Sper să fim într-o formă bună”

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania va primi astăzi, 23 noiembrie, vizita formației italiene Germani Brescia, de la ora 19:30, în BT Arena.

Formația oaspete se află pe locul 10 în clasamentul Italiei, cu trei victorii și patru înfrângeri și vine la Cluj cu moralul ridicat după succesul repurtat duminică, în competiția internă, când au învins formația Tortona cu 83-68, iar Amedeo Della Valle și-a condus colegii spre victorie prin cele 24 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. S-a remarcat de asemenea și David Cournooh, care a pus pe tabelă 14 puncte. 

În grupa de EuroCup, Germani Brescia ocupă poziția a treia în clasament, bifând două rezultate pozitive și două eșecuri. Italienii au câștigat până acum cu Ulm și Prometey, pierzând de asemenea disputele cu Badalona, respectiv JL Bourg.

Amedeo Della Valle este cel mai bun marcator al Bresciei, având statistici de 15.8 puncte și 4.8 pase decisive. De asemenea, un alt jucător de bază este Troy Coupain, care reușește medii de 14.5 puncte și 4.0 recuperări. 

U-Banca Transilvania s-a impus în ultimul meci din Liga Națională, 92-62, cu Târgiu Jiu. În acest meci a debutat în maioul alb-negru și noul conducător de joc, bosniacul Nemanja Gordić. 

„Va fi un meci dificil, jucăm cu o echipă bună, experimentată. Au jucători care știu ce înseamnă să evoluezi la acest nivel. Tocmai au învins în weekend pe Tortona, deci cu siguranță ne așteaptă un meci dificil. Din punctul nostru de vedere, ne dorim să facem un joc foarte bun, vrem să câștigăm. Venim după o pauză lungă, în care nu ne-am putut antrena la un nivel intens. Mulți jucători au fost plecați la națională, însă aceasta este situația.

Mă bucur că am jucat o partidă înaintea confruntării cu Brescia. Sper ca la ora întâlnirii să fim într-o formă bună și să avem șanse la victorie. Contează sprijinul fanilor, îi așteptăm alături de noi în număr cât mai mare. Vrem să ne bucurăm împreună de un nou succes în EuroCup!”, a declarat Silvasan.

„Suntem entuziasmați, așteptăm să jucăm din nou în fața fanilor. Ultima dată când am jucat acasă am pierdut în EuroCup, așa că vrem să ne luăm revanșa. Ne așteptăm la un meci greu, echilibrat, cum sunt toate în această competiție. Trebuie să luptăm din greu!”, a declarat Patrick Richard.

Bilete pot fi achiziționate de AICI, iar confruntarea va fi transmisă în direct la Prima Sport.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *