Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte din străinătate, dar vrea să rămână la CFR Cluj

Cel mai titrat antrenor român, Dan Petrescu, nu duce lipsă de oferte dintr-un campionat din Europa, a declarat Nikolai Pîrneu, agentul său.

Petrescu a dominat în ultimii ani fotbalul din România, pe banca campioanei CFR Cluj, cu care a obținut nu mai puţin de 4 titluri.

Tehnicianul are oferte inclusiv din campionatul Rusiei, dar situația actuală nu este cea mai propice pentru a da curs uneia.

Echipele din club din Rusia, dar şi naţionala, au fost eliminate din competiţiile internaţionale, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina.Drept urmare, mulţi jucători străini au ales să nu-şi mai continue cariera în fotbalul rus.

Chiar şi în aceste condiţii, Nikolai Pîrneu susţine că nicio echipă din Rusia nu l-a contactat pe Dan Petrescu.

”Dan se descurcă bine, se uită la Cupa Mondială. Până în prezent, nimeni din Rusia nu l-a contactat, nu au fost deloc conversaţii, nimic. Deşi Dan a declarat în repetate rânduri că şi-ar dori să se întoarcă în Rusia.

În ceea ce priveşte cariera sa, nu este încă clar. Acum Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, cu el echipa a câştigat 3 campionate la rând”, a declarat Nikolai Pîrneu pentru RB Sport Rusia, citat de sportbox.ru.

Nikolai Pîrneu susţine că Petrescu a primit oferte din Turcia, însă antrenorul lui CFR Cluj n-a fost încântat de ele:

”Au fost oferte din Turcia, dar Dan pur şi simplu nu vrea să mai meargă în acest campionat”, a mai spus Nikolai Pîrneu, scrie orangesport.ro.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *