CFR Cluj revine la treabă! Miercuri se joacă prima restanță, împotriva lui Hermannstadt!

CFR Cluj revine în acțiune după două săptămâni de pauză prilejuită de startul Cupei Mondiale din Qatar. Campioana României își va disputa restanța din etapa a 6-a împotriva celor de la Hermannstadt. Meciul se va juca la Mediaș, ultimul pentru sibieni în „exil”, înainte de inaugurarea noului stadion.

Clujenii vin după o vacanță bine-meritată, aceștia intrând în luna noiembrie după 13 meciuri consecutive jucate din trei în trei zile. Feroviarii au disputat un amical împotriva liderului din seria a 9-a a Ligii a 3-a, Corvinul Hunedoara.

Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu scorul de 2-0. CFR are un moral bun după 4 victorii consecutive în toate competițiile printre care și ce din Conference League care a asigurat calificarea în primăvara europeană.

Adversarul de mâine, FC Hermannstadt este una dintre revelațiile campionatului. O pretendentă la play-off, echipa antrenată de Marius Măldărășanu a surprins în prima jumătate a Superligii. În acest moment, sibienii se află pe locul 5, cu 27 de puncte, dar cu o formă fluctuantă. Aceștia au doar o victorie în ultimele 7 meciuri din campionat, iar dacă meciul se juca atunci când era programat inițial, CFR ar fi avut o misiune mult mai grea deoarece adversarii au avut un start de sezon nemaipomenit, fără înfrângere după 5 etape.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe 25 ianuarie 2021 la Mediaș, unde CFR a reușit să se impună cu scorul de 3-1, revenind de la 0-1. Romario Pires, actual căpitan al lui „U” Cluj, a deschis scorul pentru sibieni, dar golurile marcate de Chipciu, Debeljuh și Rondon au adus cele trei puncte pentru echipa antrenată pe atunci de Edi Iordănescu.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *