Pragmatismul „Bursucului”. Antrenorul campioanei nu o subestimează pe Hermannstadt: „Sunt puțin îngrijorat, dar trebuie să începem bine”

Antrenorul Dan Petrescu a afișat același pragmatism caracteristic înaintea restanței din etapa a 6-a cu FC Hermannstadt de miercuri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, pe arena din Mediaș.

Campionatul se reia după două săptămâni de pauză, iar feroviarii reintră în lupta pentru campionat.

Programat inițial la finalul lunii august, meciul dintre CFR și Hermannstadt a fost amânat din cauza participării echipei clujene în preliminariile UEFA Conference League, iar cele două formații se vor întâlni pe 30 noiembrie, de la ora 19:00.

Bursucul a declarat în conferința de presă premergătoare partidei cu Sibiul că nu își subestimează adversarul și este puțin îngrijorat.

„Nu știu dacă această pauză ne-a prins bine, rămâne de văzut. Aveam un moral bun, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm. Vom avea în 20 de zile 6 meciuri, doar noi și FCSB avem atâtea.

Trebuie să începem bine de mâine, chiar dacă sunt puțin îngrijorat. În primul rând trebuie să ne gândim la primul meci. Ar fi păcat să nu terminăm anul bine pentru că ar putea fi unul excelent. Dacă nu vom avea rezultate va fi doar un an bun.

În primele 10 meciuri, Sibiul a fost neînvins, apoi a urmat o perioadă mai proastă. În momentul de față sunt pe loc de play-off, au cea mai bună apărare din campionat, antrenorul lor mi-a fost jucător, e serios și e profesionist 100%. Se vede mâna lui la echipă, a promovat o echipă cu mari probleme financiare și a reușit să aibă rezultate. Au 2-3 jucători care ies în evidență”, a declarat tehnicianul campioanei.

Căpitanul Camora ar putea reveni pe gazon

Karlo Muhar nu va fi apt de joc în duelul cu Hermannstadt, dar Mario Camora ar putea reveni pe gazon.

„În momentul în care s-a accidentat, Muhar era cel mai important jucător și golgheterul echipei. Chiar e o pierdere pentru echipă. Camora chiar dacă va juca, nu va fi 100%.

El își dorește să joace, s-a antrenat cu entuziasm maxim, e și căpitanul echipei. Buș a avut 15 rupturi în acest an, poate va fi apt pentru următorul meci”, a explicat Petrescu.

Partida va fi transmisă de Digisport 1, Prima Sport și Orange Sport.

CITEȘTE SI:

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *