„E cea mai în formă echipă din campionat!” Dan Petrescu se teme de Chindia înaintea meciului direct din Gruia!

CFR Cluj va disputa meciul din etapa a 19-a în fața celor de la Chindia Târgoviște, în Gruia. Meciul din Gruia va fi unul complicat pentru echipa lui Petrescu, Chindia fiind o altă echipă de când Toni Petrea a preluat conducerea. Antrenorul CFR-ului susține că adversara de mâine este cea mai în formă echipă din campionat.

Clujenii vin după o victorie extrem de muncită la Mediaș, în fața lui FC Hermannstadt. Partida restantă din etapa cu numărul 6 a avut un scenariu rar întâlnit în meciurile CFR-ului. Echipa lui Petrescu a pierdut un avantaj de două goluri pe care îl obținuse repede în prima repriză. Două greșeli în defensivă au făcut ca sibienii să egaleze echipa campioană și să îl scoată din sărite pe „Bursuc”. Victoria CFR-ului a fost adusă, într-un final de către Cephas Malele, care a marcat al doilea gol de trei puncte consecutiv, după ce a marcat decisiv și împotriva Mioveniului.

Chindia Târgoviște chiar este o revelație după aducerea lui Toni Petrea pe banca tehnică. Echipa care se aflase pe loc retrogradabil la venirea fostului tehnician al FCSB-ului se află în acest moment pe locul 10, cu o serie de 5 victorii și 3 remize. târgoviștenii au jucat, și ei, un meci restant, împotriva Universității Craiova. Chindia a reușit să obțină un punct datorită unu gol marcat în minutul 90 de către Daniel Popa.

„Vă dați seama că știu tot despre ei. Știu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii și 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică și i-a transformat, pentru că jucători nu a adus.

Înainte au avut 7 înfrângeri și 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au și aspirații de play-off”, a spus Dan Petrescu la conferința dinaintea meciului.

CFR Cluj – Chindia Târgoviște se joacă duminică de la ora 15:30.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *