Echipa feminină de baschet, Universitatea Cluj, se califică în sferturile Cupei României

Fetele de la U au reușit sâmbătă după masă să întoarcă scorul din tur, calificându-se în primele opt echipe, în Cupa României, în detrimentul jucătoarelor Târgului Secuiesc.

Clujencele aveau o revanșă de luat, după ce în tur au fost învinse, la Cluj-Napoca de către Târgu Secuiesc, 69-72. Înfrângerea a venit pe fondul unei revenirii spectaculoase a covăsnenelor, după ce U avut +11 pe tabelă în debutul meciului și +9 în sfertul al patrulea.

Returul a fost la discreția studentelor, ultima dată fiind conduse la începutul sfertului al doilea, cu scorul de 12-10. Cea mai mare diferență de scor în favoarea lui U a fost consemnată în sfertul al treilea, 21-37. Părea că locul în sferturi era decis, însă, la fel ca în tur, jucătoarele Târgului Secuiesc au reușit să revină, diferența fiind de doar două posesii, în sfertul al patrulea, în mai multe rânduri. Până la urmă, jucătoarele clujence s-au impus la patru puncte diferență, 51-55, scorul total din cele două întâlniri fiind 124-123 pentru Universitatea.

Cea mai bună marcatoare pentru studente a fost Sutton (18 p), urmată de Uiuiu (16 p), Kelemen (9 p), Santa (6 p), Chiș (4 p) și Putra (2 p).

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *