CFR Cluj înfruntă Farul pentru un loc în sferturile Cupei României!

CFR Cluj și Farul Constanța se vor înfrunta mâine, 7 decembrie în ultima etapă a fazei grupelor din Cupa României. Ambele formații au acumulat câte 4 puncte în cele două meciuri disputate până acum iar o victorie ar putea asigura calificarea în faza eliminatorie a competiției.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are un moral excelent înaintea deplasării de la Ovidiu, aceștia au o serie de 4 victorii consecutive în campionat. Ultima a fost obținută duminică, în fața celor de la Chindia Târgoviște. A fost un joc care a decurs exact așa cum și-a plănuit Dan Petrescu. CFR-ul a deschis scorul în prima repriză din fază fixă prin Denis Kolinger, iar clujenii au rămas la cârma partidei până la final. Aceștia au reușit să marcheze și golul de 2-0 prin Cristi Manea, care a fost desemnat pentru prima oară executantul unei lovituri de la 11 metri. Fundașul dreapta a marcat fără emoții iar clujenii s-au impus cu 2-0.

Farul se poate lăuda cu o serie de 12 meciuri consecutive fără înfrângere. Ultimul a fost un zdrobitor 8-0 în fața Botoșaniului. Moldovenii au rămas în 10 oameni după o jumătate de oră iar de acolo a urmat spectacolul marca Gică Hagi. Opt reușite printre care un hattrick al lui Denis Alibec au făcut deliciul fanilor constănțeni.

Farul Constanța – CFR Cluj se joacă mâine de la ora 20:00.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *