Petrecăreții de la „U” prinși într-un club din Cluj-Napoca, sancționați drastic de conducere

Patru jucători de la Universitatea Cluj au fost surprinși într-un club din Cluj-Napoca, petrecând în săptămâna partidei cu Petrolul Ploiești, duel pierdut cu 2-0 după un joc lamentabil făcut de elevii lui Neagoe.

Este vorba de Ely Fernandes, Dragoș Tescan, Romario Pires și Andrei Gorcea, care s-au distrat până târziu în noapte într-un local din Piața Muzeului. Tehnicianul Eugen Neagoe a luat măsuri dure împotriva petrecăreților, care au fost amendați cu câte 1000 de euro fiecare, iar lui Pires i s-a retras banderola de căpitan.

„Știu despre această situație, am discutat cu jucătorii, este reală informația, am luat niște măsuri, au fost amendați, Romario nu mai este căpitanul echipei, lucruri simple. M-am informat foarte bine înainte de a lua decizii pe care nu mi-aș dori să le iau, trebuie să fiu foarte bine documentat și să fiu sigur, pentru că nu vreau să fac o greșeală și să pedepsesc un jucător care nu merită.

Acum pentru că știți tot ce s-a întâmplat, este adevărat, am luat măsuri împotriva lor, au fost penalizați destul de usturător pentru ei, îmi pare rău, dar asta este situația, avem un regulament de ordine interioară și suportă consecințele, dar nu are nicio legătură Romario Pires, el nu va fi în lot pentru că a avut acea problemă medicală, dar este posibil să apară în lot duminică cu UTA. Dar ei au fost penalizați, financiar vor suporta, 1000 de euro de fiecare, li se va opri din salariu”, a declarat Neagoe într-o conferință de presă.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *