CFR Cluj, deplasare complicată la Botoșani! Feroviarii sunt fără victorie în ultimele 3 meciuri contra moldovenilor

CFR Cluj va înfrunta în deplasare pe FC Botoșani în cadrul etapei cu numărul 20 a Superligii. Campioana României va da piept cu un adversar rănit, care tocmai a anunțat venirea unui nou antrenor, Flavius Stoican. Dan Petrescu vrea să încheie anul 2022 cu victorii la rând, dar deplasările la Botoșani i-au dat mereu bătăi de cap.

Clujenii vor aborda acest meci cu un moral excelent după victoria din campionat în fața Chindiei și după calificarea în faza eliminatorie a Cupei României. La doar patru puncte de lider, având și un meci în minus disputat, CFR are toate șansele să termine anul 2022 pe prima poziție a clasamentului.

De cealaltă parte, FC Botoșani trece printr-o perioadă neagră, fără victorie în ultimele 8 meciuri. După un halucinant 0-8 în fața Farului și o înfrângere neașteptată împotriva juniorilor de la FCB, conducerea moldovenilor l-a instalat pe banca tehnică pe Flavius Stoican, cel care a antrenat-o și pe Mioveni în acest sezon.

„Indiferent de nume, atunci când un antrenor vine la o echipă, jucătorii vor să-l impresioneze de la primul meci. Din punctul acesta de vedere e clar că vor fi foarte motivați, foarte entuziaști. Meciurile cu ei, la Botoșani au fost mereu echilibrate. Au resursele necesare să încurce pe oricine. Cu FCSB au marcat 2 goluri foarte frumoase și mai puteau marca trei. E clar că la meciul cu noi se vor autodepăși. Vor face tot ce este posibil să încurce campioana României.” a spus Dan Petrescu la conferința premergătoare partidei.

FC Botoșani – CFR Cluj se joacă mâine, 11 decembrie de la ora 17:30.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *