CFR Cluj, doar egal la Botoșani. Feroviarii au fost egalați în prelungiri

CFR Cluj a obținut doar o remiză duminică, 11 decembrie, în fața modestei formații FC Botoșani, scor 1-1, în cadrul etapei a 20-a a Superligii.

Prima ocazie le-a aparținut celor de la Botoșani, din corner, mingea a ajuns la Șeroni, dar șutul său a fost reținut fără probleme de Scuffet.

A urmat un asediu al clujenilor la poarta moldvenilor. În minutul 14, apărarea Botoșaniului a greșit, mingea a ajuns la Deac, care l-a găsit perfect pe Bîrligea în careu, dar acesta nu a fost în stare să în învingă pe Pap în situație de unu la unu. Un minut mai târziu, Cvek a lovit bara, ca după tot el să deschidă scorul în minutul 28, cu capul, după o centrare a lui Manea venită de pe partea dreaptă. L-a cabine s-a intrat cu scorul de 1-0 pentru campioana României, însă ce s-a întâmplat în repriza a doua este greu de descris.

A fost poate cea mai slabă repriză a CFR-ului, în campionat, de când Dan Petrescu este principal la formația din Gruia. Faze haotice, mingi trimise la întâmplare, pase greșite, faulturi fără noimă. precipitare. Aproape toată repriza s-a jucat exclusiv în jumătatea clujeană, primul șut pe poartă al clujenilor, în repriza a doua, a venit abia în minutul 87 prin Malele.

Cel mai mare șoc a venit în minutul 90+1, care a adus golul egalizator, Dragu marcând primul gol Botoșaniului după 12 primite consecutive în toate competițiile.

S-a terminat 1-1, iar CFR Cluj este pe locul doi în campionat, la 3 puncte distanță de Farul Constanța.

Echipele de start:

FC Botoșani: 1. Ed. Pap – 19. Patache, 44. R. Sadiku, 32. Șeroni, 30. Țigănașu – 99. Zabou, 6. Dican, 4. Ivanov – 17. S. Camara, 20. M. Roman II, 26. Mailat 
Rezerve: 82. Ureche, 2. Sno, 12. M’Dahoma, 77. Dragu, 18. Perianu, 10. Târcoveanu, 93. Pinson, 11. M. Roman, 7. Petkovski
Antrenor: Flavius Stoican

CFR Cluj: 1. Scuffet –  4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 45. Camora – 40. Cvek, 21. Boateng, 10. C. Deac – 8. Roger, 32. Janga, 30. Bârligea
Rezerve: 90. R. Sava – 44. Yuri, 6. Billong, 28. Hoban, 37. Bordeianu, 11. Petrila, 20. Mistrati, 15. Yeboah, 9. Malele
Antrenor: Dan Petrescu

Tudor Moisa

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *