Gazonul de pe Cluj Arena, cel mai prost din România. Arată precum o „orezărie” la meciul cu UTA Arad – FOTO

Gazonul de pe Cluj Arena arată dezastruos la partida din această după-amiază cu UTA Arad, precum o adevărată „orezărie”.

Fără iarbă pe alocuri și cu bucăți de brazde care zboară din gazon la fiecare fază, condițiile de pe al doilea cel mai mare stadion din România sunt dezastruoase și criticate de formațiile care vin să evolueze la Cluj.

După meciul cu Rapid nimeni nu a venit să îl îndrepte și să repare gazonul, care se prezintă, din nou, la fel ca și la partida de miercuri din Cupa României, cu giuleștenii, încheiat la egalitate, scor 0-0, care a adus calificarea în sferturile competiției a alb-negrilor.

Suntem în fața unui joc important pentru noi, dar din păcate trebuie să începem cu alt subiect. Mă refer la gazon. Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de -4 stele. Ați văzut și dumneavoastră cum a arătat gazonul la jocul contra Rapidului. Sincer, cred că e cel mai prost gazon din țară sau la concurență cu cel de la Arad. Am văzut că și acolo este cam la fel.

Suntem la două zile după jocul cu Rapid și nici până în acest moment, când noi discutăm despre jocul cu UTA, nimeni nu a intrat pe gazon să-l îndrepte puțin. Am jucat și eu fotbal, am antrenat multe echipe și știu cum se procedează, dar aici nu am văzut din august pe cineva care să se ocupe de gazon. Este păcat, pentru că și adversarii noștri ne spun asta când joacă aici, dar din păcate nu sunt eu persoana care ia decizii și nu sunt responsabil cu gazonul. Este rușinos să avem așa stadion frumos și să ne prezentăm cu un asemenea gazon.

Încerc să-i capacitez pe băieți pentru meciul de duminică, să treacă peste această problemă. Jucând acasă, încercăm să construim și să ajungem la poarta adversă, să marcăm goluri, însă este destul de greu. Este un efort fantastic pe acest teren să intri în luptă cu adversarul. Băieții sunt conștienți de importanța jocului și sunt pregătiți. Sunt convins că ne va aștepta o partidă dificilă. Adversarul își dorește să iasă din acea zonă la fel ca și noi, și ei își doresc să acumuleze puncte, dar pe noi ne interesează problemele cu care ne confruntăm„, a declarat Neagoe inaintea meciului.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *