Dan Petrescu, săgeți către Omrani : „Sunt declarațiile lui, nu ale mele!”

Foto: Sport Pictures

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a susținut miercuri conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. Cele două reprezentate ale României în grupele Conference League din acest sezon joacă joi, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Acesta a vorbit despre valoarea pe care o are echipa bucureșteană:

„Mereu a avut forță FCSB în atac. De când sunt eu la CFR nu țin minte să fi fost un an în care nu au avut jucători foarte buni în atac. Sunt conștient de acest lucru, sper să îi fac și pe jucători să înțeleagă că e un meci greu. FCSB a câștigat parcă 10 din ultimele 11 meciuri în campionat, sunt în formă , au revenit complet în lupta pentru titlu, lucru la care mă așteptam și când erau pe penultimul loc. Indiferent dacă am jucat pe Arena Națională sau la Cluj cu ei, meciurile au fost echilibrate, cred că la fel o să fie și acum.”

Dan Petrescu a vorbit și despre echipa sa

„Avem suspendați, accidentați, răciți. Sunt îngrijorat! Drumurile de la Constanța și de la Botoșani și-au pus amprenta, de asemenea și terenul greu de la Botoșani. Sunt mulți jucători cu probleme, nu s-au antrenat ieri, vedem câți se vor antrena astăzi. Oricum, cred că o să avem o masă înainte să plecăm în vacanță. Acesta a fost unul din cei mai buni ani din istoria clubului. Am luat titlul și ne-am calificat în primăvara europeană. Indiferent de rezultatele ultimelor două meciuri, acesta a fost un an senzațional. Dacă câștigam cu Botoșani eram la mâna noastră să terminăm anul pe primul loc. Prea multe schimbări nu cred că o să fie în pauza competițională. Au fost o grămadă de veniri și plecări în vară, nu poți avea rezultate dacă tot schimbi lotul. Ermal Krasniqi de la Balkani este un jucător care ne place, sper să reușim să îl aducem.”

Inevitabil, antrenorul a vorbit și despre fostul elev de la CFR Cluj, Omrani, în prezent jucător la FCSB:

„Nici nu mai știu cât a stat aici. Vreo cinci, șase, șapte ani. A avut rezultate excelente, asta a fost decizia lui. A spus că pleacă în străinătate și că în România ar mai juca doar la noi. Sunt declarațiile lui, nu ale mele! La meciul cu noi nu o să îi urez baftă în niciun caz!”

Tudor Moisa

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *