CFR învinge pe FCSB și egalează Farul în clasament! Dan Petrescu, precaut: „Dacă nu legăm cu o victorie marți, degeaba câștigăm acum!”

CFR Cluj a obținut o victorie mare în această seară în fața rivalei, FCSB. Elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu 1-0 în urma golului marcat de Rangelo Janga în minutul 69. O fază fixă a făcut din nou diferența pentru clujeni care vin acasă cu toate cele trei puncte înaintea ultimei partide din 2022 împotriva lui Hermanstadt.

Antrenorul CFR-ului a fost mulțumit de prestația echipei sale, recunoscând că i-a fost teamă să nu egaleze adversarii în ultimul minut precum în etapa precedentă, la Botoșani:

”O victorie meritată, importantă pentru noi. În primele 70 de minute, nu țin minte o ocazie a lor. Au avut niște ocazii pe final. Băieții au jucat fantastic. Au fost multe probleme în pregătirea meciului. Am avut noroc cu staff-ul medical. Trebuie să legăm victoria asta cu o victorie la meciul de marți.

În repriza a doua am început mai bine, am avut ocazii și am marcat. Cel mai important este rezultatul. Îmi era frică să nu fim egalați pe final, cum s-a întâmplat la meciul cu Botoșani. Mi-aș fi dorit să marcăm și golul doi.

Cred că ar fi bine ca cei care comentează să facă analiza. Eu zic că echipa a câștigat, restul nu mai contează. Mi-a fost puțin teamă pentru că dupa meciul cu Botoșani, moralul era scăzut, aveam doar doi fundași. Nu e ușor. Este o victorie foarte importantă, dar dacă nu o legăm cu o victorie marți, degeaba am câștigat acum”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

CFR Cluj are șansa să încheie un an 2022 extraordinar pe primul loc, dacă va învinge marți seară, de la ora 20:00 pe FC Hermannstadt iar farul se va încurca mâine cu Voluntari.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *