Se anunță schimbări majore în lotul lui „U” Cluj în mercato de iarnă. Neagoe, nemulțumit de evoluția elevilor săi după înfrângerea cu Sepsi

Tehnicianul Universității Cluj, Eugen Neagoe, s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția elevilor săi din meciul pierdut de la Sfântu Gheorghe, 2-1, cu Sepsi OSK și a susținut că e greu să reușești ceva împotriva unei echipe foarte bune.

Neagoe a declarat la finalul jocului că unde s-a făcut diferența în această partidă, iar potrivit tehnicianului, vor fi schimbări majore de lot în mercato de iarnă la Universitatea.

Vreau să le mulțumesc suporterilor că au venit după noi. Ne pare rău că nu le-am adus victoria. Le mulțumesc și suporterilor de la Sfântu Gheorghe pentru cum m-au primit.

Am făcut un efort mare. E greu să reușești împotriva unei echipe bune. În cele 96 de minute, ei eu avut un corner și noi trei. Ei au reușit să marcheze.

Asta spune multe. Și au marcat gol. În repriza a doua am controlat. Am încercat să-i luăm din terenul lor.

În multe momente am recuperat mingea. Ei ne-au prins pe contraatac. A fost acolo Tudorie și a reușit să marcheze.

Știa fiecare jucător ce are de făcut. Știu ce au de făcut. E greu ca o echipă să câstige când una marchează dintr-un corner și noi din trei nu am reușit, a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului cu Sepsi, pentru Digisport.

În urma rezultatului din această etapă, Sepsi a acumulat 32 de puncte și se află pe locul 6, în timp ce Universitatea Cluj ocupă locul 14 în Liga 1, cu 19 puncte din 21 de jocuri disputate.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *